amerigo
over de kunsten, reizen & boeken by Erwin Nas
Dag van vergelding - Folsom

Dag van vergelding

In Parijs bekijken twee oude vrienden een videoband van een gruwelijke moord. De band n het gebruikte moordwapen worden daarna weer veilig opgeborgen.

Raymond Thorne wordt gezocht voor moord. In Mexico en Chicago, maar vooral in Los Angeles. De elite-eenheid van de Los Angeles Police Department, het LAPD, zit hem op de hielen.

Thorne weet ze telkens weer te ontwijken, totdat hij tegenover John Barron komt te staan. Toch weet hij opnieuw te ontsnappen, en wel op een zeer spectaculaire manier : door de dood.

Barron blijft geobsedeerd door Thorne en de aanwijzingen die hij achterliet : de sleutels voor een onbekend kluisje, een zakagenda met daarin twee Londense adressen en de tekst 7 april, Moskou.

Maar als Barron besluit een nieuw leven in Parijs te beginnen, dwingt hij zichzelf het mysterie rond Raymond Thorne te laten voor wat het is. Dan wordt er een lijk gevonden in Parijs, en er is maar n persoon die de moord kan hebben gepleegd - Thorne.

Dag van vergelding is een complexe, intrigerende thriller die voert van de zonovergoten straten van Los Angeles naar de koele paleizen van Rusland.
bestel boek
Allan Folsom
thriller
paperback
isbn 9022552659
9789022552650
prijsindicatie € 12,50
DdDdD Los Angeles Parijs Allan Folsom Rusland VvVvV
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018