amerigo
over de kunsten, reizen & boeken by Erwin Nas
Wat te doen als iemand sterft - Nicci French

Wat te doen als iemand sterft

Wat is het je waard om de waarheid te kennen ? Ellies leven neemt een dramatische wending als haar grote liefde Greg omkomt bij een auto-ongeluk.

Een vrouw die bij hem in de auto zat, heeft het ongeluk evenmin overleefd. Zij wordt geïdentificeerd als Milena Livingstone, maar voor Ellie en haar omgeving is zij een onbekende.

Alles wijst er echter op dat Greg en Milena een verhouding hadden. Hoe moet je verder als je erachter komt dat je de liefde van je leven niet echt blijkt te kennen ? Als zelfs je intuïtie niet klopt - Ellie wil de waarheid weten - wie was Milena en wat is er op die noodlottige dag precies gebeurd ?

Haar zoektocht wordt een obsessie en hoe dichter Ellie bij de schokkende feiten komt, hoe minder mensen haar geloven, en hoe dringender de vraag wordt wat het waard is de waarheid te kennen.

Wat te doen als iemand sterft gaat over loyaliteit, vriendschap en vertrouwen, over moed en over de noodzaak van het achterhalen van de waarheid - hoe pijnlijk die ook is - om te kunnen loslaten.
Nicci French
thriller
paperback
303 blz
isbn 9041415513
9789041415516
prijsindicatie € 12,50
bestel boek
NnNnN Nicci French FfFfF
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018