amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Aandachtig leven - Anselm Grün

Aandachtig leven

»Aandachtig leven« is een prachtig geïllustreerde uitnodiging tot onthaasting en bezinning. Anselm Grün, zelf levend in een klooster, staat tegelijkertijd midden in het leven, waardoor zijn teksten wijs én raak zijn.

Maar al te vaak lopen we, in de hectische waan van de dag, onszelf voorbij. We hebben weinig oog meer voor wat we zien of meemaken. We leven ons leven zonder aandacht.

In prachtige teksten over thema’s als Zelfkennis, Sporen van God, Innerlijke rust, Verstilling, Vreugde en De eigen weg helpt Grün ons zoeken zingeving en bezieling. De mooie uitvoering met verrassende foto’s draagt bij aan een inspirerend geheel. Een genot om in te bladeren, een stimulans om de wereld eens op een andere manier te bekijken.

Anselm Grün, geboren in 1945, is monnik en economisch directeur [kellenaar] van de benedictijnenabdij in Münsterschwarzach. In zijn cursussen en vormingswerk weet hij een groot publiek te inspireren. Zijn publicaties over geloof en hedendaagse spiritualiteit zijn internationale bestsellers.
Anselm Grün
spiritualiteit
gebonden, 192 blz
isbn 9025955401
9789025955403
prijsindicatie € 29,90
benedictijnen
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018