amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Innerlijke rust, hoe kom ik in harmonie met mezelf

Innerlijke rust

hoe kom ik in harmonie met mezelf ?

Waar mensen ten diepste naar verlangen, is innerlijk rust, zielenrust, harmonie met zichzelf. Niet tot rust kunnen komen, innerlijke leegte, zo ziet de realiteit er vaak uit. Dat heeft volgens de ervaren therapeut en monnik Anselm Grün niet alleen uiterlijke maar vaak ook geestelijke oorzaken.

In dit boek gaat Grün op zoek naar spirituele wegen om tot genezing te komen. Hij vertaalt daarbij de wijsheidstraditie van de oude monniken voor mensen van vandaag, een wijsheid die helpt om een gebrek aan concentratie te doorbreken en om tot een bevredigende waarneming van het heden te komen. Het gaat hem om de grondhouding van het vertrouwen.

Anselm Grün [1945] is doctor in de theologie en benedictijner monnik. Hij bestuurt al meer dan twintig jaar de benedictijner abdij van Münsterschwarzach in Duitsland. Hij is een veelgevraagd geestelijk raadsman en cursusleider voor meditatie, dieptepsychologische droomverwerking, vasten en contemplatie. Zijn boeken over spirituele thema's zijn internationale bestsellers.
Anselm Grün
spiritualiteit
paperback, 130 blz
isbn 9059950712
9789059950719
prijsindicatie € 16,50
bestel boek
benedictijnen
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018