amerigo
over de kunsten, reizen & boeken by Erwin Nas
Vijftig tinten grijs - E.L. James

Vijftig tinten grijs

boek
roman
9789044621846
prijsindicatie € 15,00

E.L. James

Vijftig tinten grijs is het eerste deel van de succesvolste erotische trilogie aller tijden. In Amerika en Engeland heeft E.L. James met haar boeken Vijftig tinten al honderdduizenden vrouwen in vuur en vlam gezet.

In Vijftig tinten grijs lees je het verhaal van de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele, die onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljonair Christian Grey. Ze is meteen weg van hem. Toch probeert ze hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar.

Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt. Vanaf dat moment zal Anastasia geen moment meer met rust worden gelaten door Christian. Hij trekt haar steeds dieper zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in.

Anastasia geniet van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert en van de luxe en rijkdom waarmee hij haar omgeeft. Maar dan krijgt Grey de verliefde Anastasia steeds meer in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens : totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk.
deel 1
Vijftig tinten donkerder - E.L. James
Vijftig tinten vrij - E.L. James
E.L. James
A... B... C...
<< >>
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018