amerigo
about arts, travel & books by Erwin Nas
Henk Koesveld amerigo.nl boeken
Geheim van de tempelridder - Koesveld de Bloedvlag - Henk Koesveld Het teken van de uil - Koesveld Henk Koesveld
Henk Koesveld
jeugdroman

geschiedenis
Rowan - Koesveld »Het is erg leuk interessante dingen uit het verleden op te zoeken en daar een spannend verhaal mee te maken. Ik vind het ook leuk om zo een beetje geschiedenis te verkopen.«

Henk Koesveld
bibliografie

2010   de Bloedvlag
2008   het Teken van de uil
2006   het Geheim van de tempelridder
2005   de Kleurvogel, actieboek ism Werkgroep Christelijke Kinderboeken
2003   Boudin, de nar van Monnikenrede
2002   Bren en de Romeinen, stripverhaal ism Jaap Kramer, illustrator
2001   de Scheepskist van de kaper
1998   de Houten speelbal, avonturen in de Middeleeuwen
1996   de Zwarte kaproenen, spanning in de Middeleeuwen
1994   Rowan, een verhaal uit de Middeleeuwen

Verhaal in de bundel :
- Geheim van de oude put
- In de greep van de bende
- Lange nachten, werkgroep Christelijke Kinderboeken

bron : christelijke kinderboeken.nl
Hongarije
Polen
Rusland
USA
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2017