amerigo
over de kunsten, reizen & boeken by Erwin Nas
Doeschka Meijsing

Doeschka Meijsing

100% chemie - Doeschka Meijsing
Over de liefde - Doeschka Meijsing
Weg naar Caviano - Doeschka Meijsing
bibliografie

1974 - De hanen en andere verhalen
1976 - Robinson
1977 - De kat achterna
1980 - Tijger, tijger !
1982 - Utopia of de Geschiedenissen van Thomas
1982 - Zwaluwen en Augustein
1985 - Ik ben niet in Haarlem geboren
1986 - Paard Heer Mantel
1987 - Beer en Jager
1988 - Hoe verliefd is de toeschouwer ?
1990 - De beproeving
1992 - Vuur en zijde
1994 - Beste vriend
1996 - De angstige waakhond
1996 - De weg naar Caviano
2000 - De tweede man
2002 - 100% chemie
2005 - Moord en doodslag
2007 - De eerste jaren 2008 - Over de liefde
»Alles was in korte tijd anders gelopen dan verwacht en gehoopt en dat herinnerde mij eraan dat wij van hetzelfde spul gemaakt zijn als waaruit dromen bestaan, omsingeld door de slaap.« Over de liefde
Eindhoven,
21 oktober 1947
Amsterdam,
30 januari 2012
We are such stuff
As dreams are made on, and our little life
Is rounded with a sleep

The Tempest - William Shakespeare,
the Complete works, 1973, blz 25
Doeschka Meijsing
<< >>
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2017