Geerten Meijsing

Geerten Meijsing

bibliografie

1974 - Erwin, 5 oktober 1972
1979 - Michael van Mander
1981 - een Meisjesleven
1982 - Erwins echo
1982 - Venetiaanse brieven en Calabrese dagboeken
1982 - Werkbrieven 1968-1981
1986 - Cecilia
1986 - de Koffer
1987 - Veranderlijk en wisselvallig
1989 - de Venerische kunsten
1991 - Altijd de vrouw
1992 - de Grachtengordel
1993 - de Palmen van Amsterdam
1995 - de Ongeschreven leer
1997 - Tussen mes en keel
1998 - een Witte raaf, over baron Corvo
1999 - Kerstnacht in de kathedraal
2000 - Dood meisje
2000 - Stucwerk
2001 - de Erwin-trilogie
2002 - de Tovenaarsleerling
2002 - Valse liefde
2003 - Malocchio, een Toscaanse jeugd
2004 - de Oude mens, kerstverhaal
2004 - Literaire roem
2005 - Siciliaanse Brieven
2005 - Moord & Doodslag
2005 - Van Como tot Syracuse, reis door Italië met de grootste schrijvers en dichters
2005 - Kerstkinderen, kerstverhaal
2006 - Stukwerk
2006 - de Scootermeisjes van Ortigia
2007 - Siciliaanse vespers
2007 - de Kerstpijp
2009 - Waar ben ik ? Ik ga naar huis !
2009 - de Grote snelle schepen : enkele reis
2009 - Gekte en sektarisme
2010 - Eenden uit de vijver, kerstverhaal
2010 - Zijn er eindeloos veel priemgetallen ?
2010 - Erwins wake
Stelt U zich een dag voor in het begin van de herfst, een precieze, heldere morgen vol goud waarop de herinneringen zingen, met zonovergoten kleuren van een oude woudrand langs een weide met paarden of het koperen licht over een groot leeg plein in Oost-Berliujn ; een zwaan zingt in de vijver, een beetje mist, bladeren, zilveren spinnenwebben -

bron : Erwin - Joyce & Co., 1974, blz 5
Geerten Meijsing
Joyce & Co
<< >>
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2017