amerigo
over de kunsten, reizen & boeken by Erwin Nas
Hier drijft weg - Oosterhoff

Hier drijft weg

verzamelde gedichten

boek
gedichten + dvd
9789023475224
prijsindicatie € 29,90

Tonnus Oosterhoff

Deze bundel biedt een prachtig inzicht in de manier waarop de poezie van Tonnus Oosterhoff zich in al die jaren heeft ontwikkeld. De verzameling laat zien dat hij een van de meest avontuurlijke en indringende hedendaagse dichters is.
Aan het boek is een dvd toegevoegd waarop Tonnus Oosterhoff zijn gedichten uiterst beweeglijk visualiseert.
P.C. Hooftprijs 2012 voor zijn dichterlijk werk
bibliografie Tonnus Oosterhoff
1990 Boerentijger - gedichten
1992 Vogelzaken - verhalen
1992 Denkbeeldige genietingen - hoorspel
1993 Ingeland - gedichten
1994 Dikke hart - roman
1995 Vergroeiing - hoorspel
1996 Kan niet vernietigd worden - verhalen
1997 Robuuste tongwerken, stralend plenum - gedichten
1999 Wient maakt een kistje - toneel
2000 Ook de schapen dachten na - essays
2002 Wij zagen ons in een kleine groep mensen veranderen - gedichten
2003 Dans zonder vloer - verhalen
2005 Hersenmutor 1990-2005 - verzamelde gedichten
2008 Ware Grootte - gedichten
2008 Handschreeuwkoor - gedichten in handschrift
2011 Leegte Lacht - gedichten
2012 Hier drijft weg - verzamelde gedichten
alle pozie is gebundeld in Hier drijft weg
op de bijgevoegde cd-rom staan gedichten als beweeglijke teksten
9023475224 - 9789023475224
Tonnus Oosterhoff
P.C. Hooft Prijs 2012
<< >>
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2017