amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Wegen van de ziel - Altea

Wegen van de ziel

Lessen en inzichten over het leven na de dood

Wat moeten wij verwachten als ook onze tijd gekomen is? Wat gebeurt er wanneer we sterven, hoe ziet die »andere« wereld er uit, zijn de doden gelukkig? Deze en vele andere brandende vragen behandelt Rosemary in dit waardevolle boek.

In WEGEN VAN DE ZIEL begeleidt Rosemary Altea ons op een reis door de wereld aan de overzijde. Ze wijst op bijzonderheden, belicht soms aangrijpende details en brengt ons in contact met waardevolle universele kennis. Rosemary ontmaskert de vele angsten die wij hebben voor de dood en leert ons een nieuwe spirituele werkelijkheid te accepteren.

Met haar overweldigende levensverhaal Stemmen van de overzijde schonk auteur en medium Rosemary Altea ons een geruststellende en inspirerende blik op de overzijde, de wereld na het sterven. Via haar geleide geest Grijze Arend heeft ze nabestaanden weer in contact gebracht met hun overleden familielid of kind. In Wegen van de ziel gaat Rosemary verder op pad en legt ons uit welke betekenis we moeten hechten aan dit leven na de dood.

Wegen van de ziel is een hoopvol, geruststellend en bemoedigend boek. De stem van Rosemary Altea geeft ons niet alleen belangrijk inzicht in het leven na de dood, maar legt ook uit hoe we in het reine komen met traumatische gebeurtenissen uit het verleden en weer in contact met onszelf.
Rosemary Altea
paperback, 240 blz
isbn 9022539903
9789022539903
prijsindicatie € 17,95
esoterie
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018