amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Contact maken met de overzijde - Altea

Contact maken met de overzijde

Iedereen kan het

Als spirituele wezens die een menselijke ervaring beleven, komen we allemaal op de wereld met fantastische gaven. We kunnen luisteren naar onze intuïtie. We kunnen contact maken met de onzichtbare wereld om ons heen. We kunnen energie gebruiken om onszelf en anderen te helen.

Helaas gebeurt het wel eens dat we deze gaven niet ontwikkelen of dat ze geblokkeerd raken door onplezierige gebeurtenissen in ons leven. Soms hebben we een leraar nodig om ons de weg te wijzen.

Rosemary Altea is al vele jaren zo’n leraar en ze heeft duizenden mensen de weg gewezen naar de talenten en krachten die ze in zichzelf kunnen ontwikkelen. Contact maken met de overzijde geeft informatie over hoe we het stressniveau van ons leven kunnen verminderen, hoe we vrede kunnen ervaren, hoe we onze energie kunnen opbouwen en vooral: hoe we meer en meer kunnen vertrouwen op ons ‘zesde zintuig’.

En de belangrijkste les van allemaal is… voordat we contact kunnen maken met de overzijde, moeten we eerst contact leren maken met onszelf.
Rosemary Altea
paperback, 282 blz
isbn 9022541282
9789022541289
prijsindicatie € 17,50
esoterie
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018