amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Dik in Orde - Beerlandt

Dik in Orde, 't Komt

Dik of dun, om het even, in Goede Gezondheid

Wanneer het lichaam groeit in gévende liefde vanuit het Hart, en zich niet vormt om te manipuleren, te »grijpen«, te verleiden, dan kunnen we spreken over Ware Schoonheid bij zowel de Ronde struise als bij de Dunne mens.

Deze Authentieke Schoonheid gaat hand in hand met Kracht en Gezondheid.

De auteur wijst ons erop dat mager-zijn en dik-zijn op zich niets te maken hebben met ziekte, wél met de innerlijke geaardheid, met de unieke eigenschappen van een Mens. De authentieke mens leeft vanuit zichzelf, in vreugde. Dan is gezondheid vanzelfsprekend.

Hij lapt de cultus van het [artificiële] uiterlijke aan zijn laars. De lichaamsvorm als een eerlijke veruitwendiging van de zielsinhoud.

Ben je als een ronde, oranjegele pompelmoes of als een smalle groene boon ? Wees JEZELF ! De olifant slingert niet als de apen aan lianen, en apen verslepen geen bomen zoals olifanten. De beweging die bij jouw Aard past !

Dit bijzonder vreugdevolle boek bevat uitgediepte informatie over de natuurlijke geaardheid/gezondheid van elk individu apart, los van de kuddegeest. Deze informatie is meer dan goud waard.
Christiane Beerlandt
esoterie
paperback
168 blz
isbn 907584901X
9789075849011
prijsindicatie € 21,00
ZzZzZ   Christiane Beerlandt   esoterie   MmMmM
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018