amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Op Aarde zoals aan de Hemel

Op Aarde zoals aan de Hemel

Psychologische symbooltaal van de Sterren

Je kent de Zon, de Maan en de planeten Mars, Venus, Mercurius, Jupiter ... Maar heb je al gehoord van Alioth, Tejat, Isidis, Aldebaran, Wega, Vindemiatrix, Graffias, Canopus ...? En wat is hun aard, hun karakter ? Wat hebben Sterren als Sirius, Castor, de Poolster of Regulus ons te zeggen ?

Je kan dit boek op 2 manieren bekijken: 1. ALLE STERREN ALS SPIEGEL VOOR ALLE MENSEN. Het weidse hemelruim met al die fonkelende Sterren is één reusachtige spiegel voor de totale mensheid. Dit boek kan dan ook in zijn geheel gelezen worden door alle mensen.

2. Anderzijds kan voor elke mens apart een STERRENSPIEGEL uitgerekend worden: men noteert welke Sterren een aspect maken met bepaalde punten in jouw geboortehoroscoop. Deze Sterren die bij je geboorte een aspect maakten met één van de belangrijkste punten in je Horoscoop gelden voor jou als zéér bijzondere »spiegeltjes«.

De Sterrentaal is niet bedoeld om de mens op fatalistische wijze een toekomst te voorspellen. De mens creëert zijn toekomst zelf en is in staat wijzigingen in het verloop aan te brengen. De Sterrentaal is bedoeld om de mens een spiegel voor te houden van zijn diepstliggende overtuigingen en de daarmee gepaard gaande problematieken ... teneinde ze een oplossing te geven. Een toekomst ligt slechts vast voor zombies en fatalisten, niet voor bewustlevende mensen die zelf aan het Hoofd van hun leven staan.

De Sterrentaal is bedoeld om de mens te helpen bevrijden uit het Web waarin hij zich mogelijk al zolang gevangen houdt. Door het kijken naar en het begrijpen van de Sterrentaal kan hij op een snellere, efficiëntere wijze aan zijn evolutie werken.
Christiane Beerlandt
esoterie
paperback
543 blz
isbn 9075849141
9789075849141
Petiet Uitgeverij
prijsindicatie € 35,00
Europa
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018