amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Herontdekking van het ware zelf - Bosch

De herontdekking van het ware zelf

een zoektocht naar emotionele harmonie

We overleven allemaal onze jeugd dankzij verdringen en ontkennen van de waarheid. Dat maakt het mogelijk onszelf wijs te maken dat we een gelukkige jeugd hebben gehad en dat het allemaal best meevalt. Helaas worden deze mechanismen als we eenmaal volwassen zijn vaak destructief en maken ons leven moeilijker dan nodig.

In dit boek biedt Ingeborg Bosch een concreet stappenplan dat de lezer helpt de oude pijn bloot te leggen en te voelen, en toe te werken naar een bewustzijn dat weer uit één geheel bestaat. Daarnaast toont Bosch aan de hand van diverse persoonlijke verslagen van cliënten wat de pri-methode met mensen doet.


Drs. Ingeborg Bosch [1960] is psycholoog. Geïnspireerd door haar samenwerking met Jean Jenson heeft Bosch de nieuwe therapie Past Reality Integration ontwikkeld.


Past Reality Integration - PRI
Past Reality Integration is gebaseerd op de gedachte dat we allemaal een gedeeld bewustzijn hebben moeten ontwikkelen. Het ene deel ziet de wereld door de ogen van het kind dat wij ooit waren, en het andere deel van ons bewustzijn ziet de wereld door de ogen van de volwassene die we nu zijn. Door deze splitsing zien en ervaren we de dingen heel verschillend, afhankelijk van het deel van het bewustzijn waar we ons op dat moment bevinden.
Ingeborg Bosch
gezondheid
paperback
283 blz
isbn 902040735X
9789020407358
Veen
prijsindicatie € 19,90
bestel boek
gezondheid
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018