amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Nigella Express
snel good food
Nigella Lawson
hardcover
391 blz
isbn 9025426085
9789025426088
prijsindicatie € 34,95

bestel boek
Nigella Express - Lawson
Ook Nigella Lawson heeft een druk leven en, net als heel veel anderen is een maaltijd bereiden na een dag hard werken niet altijd even leuk. Toch moet er gegeten worden en Lawson vindt het onzin om niet lekker te eten. Daarom dit kookboek vol snelle of, goed vooraf te bereiden maaltijden voor elke dag, voor als er door de week gasten zijn, oude recepten opnieuw gemaakt, ontbijten, lunch, feestdagen en vluggertjes uit de kast.

Ze is geen professionele kok en dat maakt dat ze precies weet waar het in een huishouden kan haperen. Daarom veel recepten die alleen maar in de oven hoeven [en vaak lekkerder zijn als ze worden opgewarmd], en heel veel wat vooraf kan worden gedaan waardoor juist in de spannende momenten niet zo veel meer hoeft.

Ieder hoofdstuk kort ingeleid met daarin veel tips en uitleg om welke [vaak praktische] redenen ze dingen zus doet en niet zo. Met dit nieuwe boek tovert de gewone huishoudkok weer heerlijke dingen op tafel en kan er gesmuld worden. Mooi verzorgd, goede kleurenfoto's, heldere pagina-indeling. Met register. Kleine, schreefloze letter.

NBD|Biblion recensie, Toos Verhoeven-van Raamsdonk   -   boeken van Nigella Lawson   -   spijzen
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018