amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
amerigo.nl
2726825">

Worden wij wakker ?

Over de verborgen krachten achter het wereldtoneel en de komende transformaties

WWW is de afkorting van World Wide Web, het wereldwijde web, bekend als internet. Velen roemen dit web, anderen kijken er kritisch naar. Weinigen beseffen echter welke macht hierachter staat: die van het apocalyptische Beest, verbonden met het getal 666.

Deze tegenkracht probeert op alle mogelijke manieren de spirituele evolutie van de mens tegen te houden. Totale controle, implantatie van de microchip, Big Brother-technieken en bewustzijnsmanipulatie behoren tot het scenario, waarin internet een centrale rol speelt.

In plaats van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, verbonden met de ascensie van onze planeet rond 2012, pogen de tegenkrachten een »Nieuwe wereldorde« te vestigen, waarin de mens tot slaaf geworden is.

Dit boek laat op schokkende wijze zien hoe de eens gevallen engelen, bekend als »wachters«, de verborgen krachten zijn achter de huidige wereldsituatie. Door inzicht, bewustwording, licht en liefde kunnen we een tegenwicht vormen tegen deze duistere krachten en zo misschien een wereldcatastrofe voorkomen.
Marcel Messing
esoterie
paperback
180 blz
isbn 9020284118
9789020284119
Ankh-Hermes
2726825"> bestel boek
esoterie
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018