amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Bron der wijsheid - W.A.H. Mulder-Schalekamp

De bron der wijsheid

Emed, een levendige en intelligente persoonlijkheid, tracht vanuit zijn wereld aan Gene Zijde via de mediamiek begaafde schrijfster van DE BRON DER WIJSHEID als haar leidsman zijn boodschap van liefde en vrede op aarde te verspreiden.

DE BRON DER WIJSHEID voert ons naar dat leven aan Gene Zijde en de daaraan verbonden bewustwording van onze fouten en mislukkingen, die Emed ons uitlegt aan de hand van zijn eigen ervaringen. Hij wil daarmee geenszins uitleggen hoe goed hij altijd wel is geweest. Integendeel.


De schrijfster van dit boek had reeds op zeer jeugdige leeftijd helderziende waarnemingen. Door het overlijden van haar grootmoeder, die zij zeer liefhad, kwam zij in opstand tegen de dood. Zij kon simpelweg niet in een vernietiging geloven, waardoor alles wat wij op aarde moeten leren en ondervinden waardeloos zou worden. Dit werd de aanleiding van har grote onderzoek naar het voortbestaan na de dood.

Op 27-jarige leeftijd kwam zij in aanraking met de Spiritualistische Beweging in Nederland, waar zij door haar mediamieke begaafdheid spoedig op de voorgrond trad. Zij werd propagandiste voor de Nederlandse Vereniging van Spiritisten.
W.A.H. Mulder-Schalekamp
spiritualiteit
paperback, 320 blz
isbn 906010594X
9789060105948
prijsindicatie € 14,95
bestel boek
esoterie
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018