amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Ik heb je lief - Ed Nissink

Ik heb je lief

Een groot deel van liefdesrelaties eindigt voortijdig, en het lijkt erop dat het percentage mislukte relaties met de jaren groter wordt. Alle goede bedoelingen, intenties en voornemens ten spijt: slechts een klein gedeelte "overleeft".

Ondanks alles wat we intussen weten over de biologische, hormonale en spirituele verschillen tussen vrouw en man, zijn we er nog niet in geslaagd dit percentage voortijdig beŽindigde relaties te verkleinen. En in praktisch alle gevallen is er een communicatiestoornis als onderliggende oorzaak te vinden.

Dat betreft niet alleen de onderlinge communicatie tussen beide partners, maar ook de communicatie naar de buitenwereld en - vooral - die naar jezelf. Door zelfmisleiding en het negeren van onderliggende motievaties of schaduwkanten draaien we onszelf telkens opnieuw een rad voor ogen en blijven we in dat rad rondlopen, relatie na relatie.

Het boek pretendeert geen oplossingen te bieden voor alle relatieproblemen, maar legt de vinger op de zere plek en biedt duidelijkheid in de communicatieve aspecten waar we zo gemakkelijk in kunnen vastlopen.

Door het ontdekken van de filters, overtuigingen en onderliggende motivaties of patronen, kunnen we onze ideeŽn over liefde en relaties opnieuw bezien en op een duidelijker en effectievere manier omgaan met onszelf en onze partner.

Een confronterend boek, maar ook een boek dat inspiratie biedt.

Leer je ideeŽn over liefde en relaties opnieuw bezien.

Ed Nissink is auteur van verschillende bestsellers over verbale en non-verbale communicatie zoals JE OUDERS OP JE SCHOUDERS, JE BENT SPREKEND JE LICHAAM (2e dr.) en RAAK ME EENS AAN! Hij adviseert bedrijven, instellingen en therapeuten en put uit meer dan twintig jaar ervaring.
Ed Nissink
spiritualiteit
paperback
148 blz
isbn 9020260456
9789020260458
Ankh Hermes
prijsindicatie € 12,50
bestel boek
liefde