amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Communicatiespel - Ed Nissink

Communicatiespel

Boek met kaarten in doos Trek een kaart of leg een patroon van kaarten, en leer spelenderwijs de communicatie van jezelf met anderen kennen en doorgronden. Met behulp van het communicatiespel leer je op speelse wijze de verborgen boodschappen in communicatie kennen en duiden.

Het spel kan alleen of met meer mensen worden gespeeld, met specifieke vragen of gewoon uit nieuwsgierigheid. Door het leggen van de kaarten en het opzoeken van de duidingen in het bijbehorende boek, leer je niet alleen de verschillende aspecten van communicatie beter kennen, maar je zult ook merken dat je eigen communicatie effectiever wordt.

Aanvankelijk als aanvulling gebruikt door de auteur (zo'n zeventig met de hand beschreven kartonnen kaartjes in een washandje) in de praktijk, is het communicatiespel een doeltreffend hulpmiddel gebleken om helderheid en inzicht in allerlei persoonlijke en maatschappelijke kwesties te krijgen.

Daarnaast is het gewoon plezierig om - samen met anderen of alleen - op deze manier bezig te zijn met communicatie.

Met het communicatiespel leer je op speelse wijze de verborgen boodschappen in communicatie kennen en interpreteren.

Ed Nissink is auteur van bestsellers over verbale en non-verbale communicatie zoals JE OUDERS OP JE SCHOUDERS, JE BENT SPREKEND JE LICHAAM en RAAK ME EENS AAN! Dorien Plaat-Kannegieter is kunstschilder en maakte de illustraties. Zij weet op treffende en humorvolle wijze menselijke karaktertrekjes te verbeelden.
Ed Nissink
communicatie
kaarten
120 blz
isbn 9020260464
9789020260465
Ankh Hermes
prijsindicatie € 39,50
bestel boek
tarot