amerigo
over kunst, cultuur & reis boeken by Erwin Nas

Gebraad

elke dag een stukje vlees
Stephane Reynaud
hardcover
167 blz
isbn 9072975049
9789072975041
prijsindicatie € 24,95

bestel boek
Gebraad - Reynaud
In Gebraad heeft Stéphane maar liefst 80 originele recepten opgenomen voor gebraad in alle soorten. Gebraad van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, gevogelte én vis.

Bij elke vleessoort geeft de auteur behalve recepten ook vele heerlijke ideeën en suggesties. Bovendien doet hij talloze suggesties voor heerlijke bijgerechten uit de Franse keuken om het hoofdgerecht te vergezellen : aardappelgratin, ratatouille uit de oven en tian Provençale.

In dit boek zal de lezer recepten vinden van Franse klassiekers die vroeger op zondag op tafel werden gezet, maar ook geheel nieuwe recepten die Stéphane Reynaud zelf ontwikkelde. De auteur past oude zondagse gerechten en familiegerechten naadloos aan de moderne tijd aan.

boeken van Stéphane Reynaud   -   kookboeken over gebraad   -   spijzen
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2017