amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
amerigo
about arts, travel & books by Erwin Nas
Kracht van het nu - Eckhart Tolle

De kracht van het nu

Gids voor spirituele verlichting

Om de weg te gaan die wordt beschreven in »De kracht van het Nu« dien je de indentificatie me je analytische geest en het daardoor gecreërde onechte zelf, het ego, te laten varen. We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen.

Daar komen we er ook achter dat we al »heel« en »volmaakt« zijn. Velen zullen tijdens het lezen van dit boek vaststellen dat de grootste blokkades om in het Nu te komen onze relaties zijn, dat wil zeggen de manier waarop we in onze relaties staan. Relaties kunnen echter ook een toegang zijn om tot verlichting te komen, mits we ze wijs benutten zodat ze bijdragen aan onze bewustwording en we daardoor in staat zijn meer liefde te geven.

Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als »overgave«, »vergeving« en »het onnoembare«. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van »De kracht van het Nu«.
Eckhart Tolle
spiritualiteit
paperback
191 blz
isbn 9020282301
9789020282306
ankh-hermes
prijsindicatie € 17,95
bestel boek
esoterie
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018