amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
amerigo
about arts, travel & books by Erwin Nas
Stilte spreekt - Eckhart Tolle

De stilte spreekt

"Als je het contact met de innerlijke stilte in je verliest, verlies je het contact met jezelf. Wanneer je het contact met jezelf verliest, verlies je jezelf in de wereld. Je diepste bezef van jezelf, van wie je bent, hangt nauw samen met innerlijke stilte. Dat is het IK BEN dat dieper gaat dan naam en vorm".

In korte, indringende teksten laat Eckhart Tolle druppels waarheid en wijsheid in onze ziel vallen. Als we stil kunnen zijn, kunnen we deze stem, de stem van de stilte horen en ons door de stilte laten aanraken. Zo ontstaat in ons een woordenloos zijn, waarin ruimte is voor een onbevooroordeeld kunnen ervaren van wat is.

Tolle's boodschap vindt weerklank bij velen. Vele tienduizenden exemplaren van zijn eerdere boeken »De kracht van het Nu« en »De kracht van het nu in de praktijk« hebben hun weg naar de lezers gevonden. Met dit boek geeft Eckhart Tolle ons opnieuw een kostbaar geschenk.

Luisteren naar de stem van de stilte om te kunnen ervaren wat IS.

Eckhart Tolle is een spiritueel leraar van een bijzonder formaat. Hij geeft lezingen en workshops over de hele wereld. Zijn boeken zijn in vele talen vertaald en wereldwijd bestsellers.
Eckhart Tolle
spiritualiteit
gebonden
112 blz
isbn 9020283197
9789020283198
ankh hermes
prijsindicatie € 14,90
bestel boek
esoterie
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018