amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
50 mooiste dorpen van Vlaanderen

De 50 mooiste dorpen van Vlaanderen

met 20 wandelingen vol sagen en legenden

Auteur en fotograaf, Santina en Johan De Meester, bezochten de 50 mooiste dorpen van Vlaanderen en gingen er op zoek naar de leukste anekdote, een boeiende inwoner, het meest authentieke café, de mooiste fietsroute, het oudste gebruik enzovoort.

Boeiend om te lezen, heerlijk om ter plaatse te ontdekken. Honderden schitterende foto's brengen u alvast helemaal in de sfeer.

Wandelauteur Robert Declerck stippelde in 20 dorpen bovendien een originele wandeling uit vol plaatselijke sagen en legenden.

Deze gids verschijnt naar aanleiding van de officiële verkiezing van het mooiste dorp van Vlaanderen. Een gezamenlijk project van Toerisme Vlaanderen, Vlaanderen Vakantieland, Radio 2, Het Nieuwsblad en Uitgeverij Lannoo.

Ontdek de 50 mooiste dorpen van Vlaanderen. Ga fietsen op de Oude Dijkenfietsroute vanuit de Haan, bezoek het Fransmansmuseum in Koekelare of ga op zoek naar het Onze-Lieve-Vrouwehoekje bij Stuivekenskerke.

Geniet van het interieur van het Kasteel van Beauvoorde En drink een frisse pint in Eetcafé De Leute. Atelier 't Gepeins De vallei van de Rooigembeek Restaurant 't Blaffend Konijn Geuzenhoekwandelroute Karel Van Wijnendaele De Woestijnkapel Suske en Wiske Kindermuseum, Café De Slijkneus en De legende van de tienurenhond.
S. & J. De Meester
R. Declerck
reisgids
paperback, 335 blz
isbn 9020975749
9789020975741
prijsindicatie € 22,95
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018