amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Ervaar Ghana - Van Dijk

Ervaar Ghana

reisgids & cultuurgids

De reis- en cultuurgids Ervaar Ghana vertelt hoe het werkt in Ghana. »Ervaar Ghana« wil het land en de Ghanese cultuur voor de lezer tot leven brengen en uitleggen door culturele achtergrondinformatie, reisverhalen, tips en sfeervolle kleurenfoto's.

Daarnaast wijst Ervaar Ghana de weg naar bijzondere, vaak kleinschalige, bestemmingen die het verdienen door de reiziger gevonden te worden.

Dit boek is voor iedereen die naar Ghana reist, én thuisblijvers ! 14 Thematische hoofdstukken over cultuur, 39 Eerlijke bestemmingen, Prachtige kleurenfoto's en 100 Praktische tips.

Ghana ligt in West-Afrika en is bij uitstek geschikt voor een eerste kennismaking met het intrigerende continent Afrika. Het is er vrolijk, veilig en veelzijdig. Ook voor mensen die al eerder naar een Afrikaanse bestemming afreisden, kunnen in Ghana hun hart ophalen.

Handzaam formaat, [12 x 17cm] met een stevige, dubbele omslag. Op de uitklapflappen staat onder andere een overzichtelijke kaart met de 39 aanbevolen bestemmingen. Veel aandacht is besteed aan het selecteren van sprekende foto's.

E.A. van Dijk
reisgids - 2011
paperback, 398 blz
isbn 908096302X
9789080963030
prijsindicatie € 19,95