amerigo.nl
India
-keuken
-reisgids
-reisverslag
-roman
 
 
Bombay
Delhi
Goa
Himalaya
India
Kerala
Ladakh
Mumbai
Noord-India
Rajasthan
Zuid-India
 
ayurveda
kama sutra
tantra
yoga
 
Bangladesh
Bhutan
China
Nepal
Pakistan
Tibet
 
amerigo.nl

India boeken

lezen over India

Ge´nspireerd door een ontmoeting met een diamantsmokkelaar in EthiopiŰ reisde Kevin Rushby af naar het hart van de diamanthandel, het religieuze en mystieke India.
Op jacht naar de Berg van Licht
Op jacht naar de Berg van Licht
Dwarse dochters In deze meeslepende roman vertelt de auteur het verhaal van een Indiase vrouw die verscheurd wordt door familiale plicht, behoefte aan educatie en ongeoorloofde liefde.
Dwarse dochters
De hoofdpersoon van 'Het tiende meisje' is een jonge wetenschapster die in de chaotische en bedwelmende wereld van India aanknopingspunten zoekt om haar bestaan zin te geven en op orde te krijgen.
Het tiende meisje
Tiende meisje
Poseur Het is een panoramische vertelling over Pran, een jongetje geboren in India uit een Engelse vader en een Indiase moeder, die beiden kort na zijn verwekking het leven laten. Pran is een halfbloed. Vlees noch vis.
De poseur
╗Dieren van Indiaź is een waar festijn van zwijnen, tijgers, leeuwen, herten, slangen, een buffel, een koe, stieren, een kat, honden, apen, een hagedis, een miereneter, olifanten en vossen.
Dieren van India
Dieren van India
Holy Cow ! Na een rugzakvakantie door India besluit de 21-jarige Sarah Macdonald dat ze het land uit de grond van haar hart haat.
Holy Cow !
In de ╗Leesgids Indiaź staan zowel verhalen van bekende Indiase schrijvers als belevenissen van internationale reizigers.
Leesgids India
Leesgids India
India literatuur roman