amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Kerst in Kameroen

Kerst in Kameroen

Een speciaal project ten bate van het werk voor kinderen en jongeren met een handicap in Kameroen. Dit project, dat door samenwerking van het Liliane Fonds en uitgeverij Intes International tot stand is gekomen, omvat de uitgave van een fullcolour, luxe gebonden boekje van 56 pagina's met 6 kerstverhalen.

De kerstverhalen zijn geschreven door Romain Kamdem en van fraaie kleurenillustraties voorzien door Anke van Huizen, in combinatie met een cd met authentieke Kameroense kerstliederen, ingezongen door twee kinderkoren in Douala.

Het Liliane Fonds is naast haar activiteiten in andere ontwikkelingslanden, nu zestien jaar actief in Kameroen en werkt daar samen met 35 lokale contactpersonen. Sinds 1984 kregen 3772 kinderen en jongeren met een handicap in Kameroen rechtstreekse, persoonsgerichte, kleinschalige hulp van het Liliane Fonds.

Het doel van dit project is het onder de aandacht brengen van het werk van een veelbelovende gehandicapte jonge auteur uit Kameroen in de hoop daarmee voor deze schrijver een middel van bestaan te creëren.
Romain Kamdem
kerst
luxe gebonden
13 x 14 cm
56 pag + CD
9080624640
intes international
€ 22,70
Erwin Nas - kunst, cultuur, & reizen - amerigo , 2017