amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Echoput

De Echoput

80 wild- & paddestoelengerechten uit de keuken van een bijzonder restaurant

Wild en paddestoelen verdienen de aandacht van de moderne consument omdat de producten puur, eerlijk, zeer smakelijk en bijzonder zijn. Ze passen in het menu, voor de dagelijkse maaltijd of voor feestelijke gelegenheden. Bovendien is wild volop verkrijgbaar bij poelier en slager en is er bij de groenteman en supermarkten het hele jaar door aanbod van de verschillende paddestoelen van het seizoen.

In dit boek zijn ruim tachtig smakelijke recepten opgenomen die duidelijk en stap voor stap beschreven zijn. Ontdek de nieuwe culinaire mogelijkheden. Geniet van de heerlijke gerechten uit De Echoput met wild en paddestoelen!

Restaurant De Echoput is gelegen in het midden van de Koninklijke Domeinen van het Het Loo op de Veluwe. Peter Klosse is de eigenaar, hij is expert op het gebied van combineren van smaken van wijnen en gerechten. Theus de Kok is al vele jaren de chef-kok, vermaard om zijn originele bereiding van wild en zelf gekweekte paddestoelen. Eerder schreven zij samen het boek Wildgerechten.
P. Klosse
kookboek
gebonden, 128 blz
9043904066
9789043904063
prijsindicatie € 29,95
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018