amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken

Fastfood

snelle keuken
Gordon Ramsay
hardcover
255 blz
isbn 9021547481
9789021547480
prijsindicatie € 29,95

Fastfood - Gordon Ramsay
Jamie Oliver zet zijn televisiebekendheid in om Britse schoolmaaltijden te verbeteren, Gordon Ramsay stimuleert dat gezinnen veel meer samen de maaltijd gebruiken, weer zelf gaan koken en de kinderen erbij betrekken. Dat deed hij eerder in 100 procent Ramsay en nu opnieuw met dit snelle kookboek met het motto : »in de tijd dat je op de pizzakoerier wacht, is het al zelf gekookt«.

Vooraf een receptenlijst per gerechtsoort, tips voor een noodzakelijke voorraad, dan de recepten voor snel te maken maaltijden van twee gangen als lekker Marokkaans, Italiaans, fish & chips, tapas, goedkoop en leuk, Indiaas, Thais, of gerechten als soepen, salades, pasta's, snelle borrel enz.

Net als het vorige boek heel overzichtelijk ingedeeld, per menu twee recepten, met eerst een opsomming van de volgorde van handelingen, waarna de recepten; bij de gerechtsoorten een lijst van de 4-5 recepttitels waarna de recepten. Geillustreerd met prachtige gerechtfoto's en duidelijke werkfoto's in kleur. Goed vertaald. Tot slot basisrecepten en een alfabetisch register. Een inspirerend kookboek.

NBD|Biblion recensie - Toos Verhoeven-van Raamsdonk
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018