amerigo
boeken over kunst & cultuur en reis boeken
Grote Larousse Gastronomique

Grote Larousse Gastronomique

receptenboek

's Werelds beroemdste culinaire naslagwerk geheel vernieuwd !

De Grote Larousse Gastronomique is het ultieme naslagwerk voor professionele en hobbykoks.

Het boek bestaat al sinds 1938 en is sindsdien een groot aantal keren aangepast aan de steeds veranderende situatie op culinair gebied.

Het is een combinatie van geschiedenis, theorie en praktijk. De overzichtelijke vormgeving en ruim 1.700 culinaire foto's vullen de informatie uitstekend aan en maken het boek toegankelijk en overzichtelijk.

Om de recepten gemakkelijk in de keuken te kunnen gebruiken, worden deze niet alleen in het complete boek opgenomen, maar ook apart gebundeld in een receptenboek.
JoŽl Robuchon
recepten
hardcover, 944 blz
isbn 9021530368
9789021530369
prijsindicatie € 109,00
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2017