amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken

Niets in dit boek is waar, maar het is precies zoals het is

De aarde sterft ; door de aanstaande poolverschuiving verliest iedereen zijn geheugen behalve de Meesters die middels hun gevisualiseerde merkaba [ster-tetraŽder]-uitstraling opstijgen naar de vierde dimensie.

De regering van de VS heeft eerst samengewerkt met de Martianen, maar deze Grijzen zijn inmiddels weggestuurd naar Orion, nadat ze [al sinds Atlantis] geprobeerd hadden de Aarde te kolonialiseren. Een geheime wereldregering van 2.000 superrijken heeft een basis op de Maan en bewoont al een ondergrondse kolonie op Mars.

Onsterfelijke buitenaardsen uit de Pleiaden helpen gelukkig in opdracht van de Intergalactische Raad t.z.t. enkele Aardlingen door een paar Sterrepoorten te openen.

De auteur ondersteunt zijn paradoxale gepraat met mooie ervaringen als Rebirther plus zijn liefde voor de Indiase goeroe Babaji. Hij is discipel van Drunvalo Melchizedek, een door engelen en de Egyptische Thoth overschaduwde Amerikaanse kunstenaar, die de bron is van al deze fantasieŽn over de geschiedenis van de Aarde en de geomantische magie die ons spoedig naar zelfs de dertiende dimensie zal voeren. Met register. Kleurrijk omslag met de knap gevonden titel in grote letter.

Biblion recensie - Peter den Haring
Bob Frissell
geschiedenis
paperback
240 blz
isbn 9038907729
9789038907727
prijsindicatie € 17,95
bestel boek
geschiedenis
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018