amerigo
over kunst, cultuur & reis boeken by Erwin Nas
Afvallige - Van Aken

Afvallige

boek
roman
9789021446486
prijsindicatie € 19,95

Jan van Aken

bestel boek

376 na Chr. Uit de onmetelijke Aziatische steppen nadert groot onheil. Tienduizenden Goten steken in paniek de Donau over en vragen asiel aan in het Romeinse Rijk.

Een orakel wijst wijnhandelaar Swintharik aan als degene die de crisis kan oplossen, velen gaan naar hem op zoek. In Damascus slaat hij ijlings op de vlucht.

Wat was zijn rol bij de moord op de afvallige keizer Julianus ?
historische roman
over het ontstaan van de katholieke kerk

Jan van Aken [Herwen-en-Aerdt, 1961]

bibliografie
[2000] Oog van de Basilisk
[2001] Valse dageraad
[2003] Dwaas van Palmyra
[2005] Fluwelen labyrint
[2008] Koning voor een dag

omslagbeeld Carel Willink

9789021446486
9789021446493
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2017