v keuken
amerigo
boeken over kunst & cultuur en reis boeken

keuken

Vietnamese keuken

Vietnamese lente-rollen
4 personen - 30 minuten

ingrediënten
ronde rijstvellen
200 gram rijstvermicelli
300 gram garnalen
150 gram taugé
1 krop sla fijngesneden
1 komkommer fijngesneden
1 wortel fijngesneden
1 bosje koriander
1 bosje munt
1 bosje Thaise basilicum

dipsaus
Hoi Sin saus
Sriracha chilisaus
Nuoc mam vissaus

kook de rijstvermicelli 3-5 minuten
spoel af met koud water, uitlekken
snijd sla, wortel en komkommer in fijne reepjes
halveer garnalen
saus in kommetjes

kom met lauwwarm water
haal rijstvel er doorheen
leg rijstvel op bord
ingrediënten in het midden van rijstvel
maak een mooie rol
dippen & eten

bron : amazingoriental.com/recepten

Hanoi Saigon

Hanoi Saigon

traditionele familierecepten uit Vietnam
Mido Jean-Philippe Hando Youssouf
312 pagina's
hardcover
9789023013822
Becht Uitgeverij
prijsindicatie € 25,99

bestel boek

<<     >>
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2017