amerigo
boeken over kunst & cultuur en reis boeken

mystiek

Mystiek voor goddelozen - Henk van der Waal

Mystiek voor goddelozen

Henk van der Waal
432 pagina's
9789021404356
Querido Uitgeverij
prijsindicatie 19,99

bestel

In 15 dialogen zoeken 2 mensen naar antwoorden op levensvragen. Henk van der Waal is filosoof.
bibliografie :
pozie
De aantochtster [2003
De windsels van de sfinx [1995]
In de ogen van de god [2014
Schuldsanering [2000]
Vreemdgang [2007
Zelf worden [2010

essays
De kunst van het dichten [2009]

filosofie
Denken op de plaats rust [2012]
Mystiek voor goddelozen [2016]
<<     >>
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2017