amerigo
over kunst, cultuur & reis boeken by Erwin Nas
Verdwijnen van Robbert - Welagen

Verdwijnen van Robbert

boek
roman
9789038896717
prijsindicatie € 17,50

Robbert Welagen

bestel boek

In deze roman besluit de 25-jarige schrijver Robbert Welagen na het verschijnen van zijn debuut-novelle Lipari halsoverkop te vertrekken. Hij stopt met schrijven, gooit zijn spullen weg en verdwijnt in stilte.
Maar waar ga je naartoe als je wilt verdwijnen ? Aan welke praktische zaken moet je denken ? En kan hij Chloe vergeten, het meisje dat zijn liefde onbeantwoord liet en met een andere man trouwde ?
boek verschijnt april 2013
op een unieke, originele manier speelt Welagen een delicaat literair spel, niet alleen met de lezer, maar k met zichzelf
Welagen voegt in de literatuur een nieuwe dimensie toe aan de werkelijkheid
een tragi-komisch verhaal over liefde en vriendschap, over weggaan en niet willen aankomen
bibliografie
[2007] Lipari
[2008] Philippes middagen
[2009] Verre vrienden
[2011] Porta Romana
9789038896717
9789038896724
Nijgh & Van Ditmar
voorjaar 2013
<<       >>
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2017