amerigo
boeken over kunst & cultuur en reisboeken
Jaarboek - Deborah Copaken Kogan

Jaarboek

boek
roman
9789047203131
prijsindicatie € 19,95

Deborah Copaken Kogan

bestel boek

Clover, Addison, Mia en Jane waren in 1989 kamergenoten op Harvard. Sindsdien hebben ze elkaar, net als de andere afgestudeerden, gevolgd via het jaarboek, een verslag dat iedere vijf jaar wordt gepubliceerd met korte autobiografi sche beschrijvingen van alle alumni. Dat zijn de verhalen die iedereen graag wereldkundig maakt, maar in werkelijkheid zijn ze minder rooskleurig, zoals de studiegenoten ontdekken tijdens een reünieweekend.

Hun levens zijn onlangs in een vrije val geraakt. Clover, eerst effectenmakelaar bij Lehman Brothers, is haar baan kwijt en hoopt nog zwanger te raken voordat het te laat is. Addisons relatie is uitgedoofd en ze komt maar niet toe aan het maken van een nieuw schilderij. Mia heeft haar leven als Hollywoodster opgegeven om zich fulltime aan haar vier kinderen te wijden, en heeft een gat in haar hand.

Jane, die in Parijs als hoofdredacteur bij een Amerikaanse krant werkt, weet sinds kort dat alle buitenlandse vestigingen worden gesloten. De reünie, met echtgenoten en kinderen, maakt veel los : herinneringen, vervlogen dromen en verborgen verlangens.
9789047203131
9789047203605
Deborah Copaken Kogan
Artemis
<<       >>
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2018