amerigo
about arts, travel & books by Erwin Nas
Biblica, atlas van de Bijbel

Biblica

Atlas van de Bijbel

Waar bouwde Noach zijn Ark, en wat was de route van de reizen van Paulus ? Lag de Hof van Eden tussen de Eufraat en de Tigris ? Waar stond de berg Sinaï ?

»Biblica« is een magistraal overzichtswerk dat deze antwoorden geeft. En veel meer ! Dit boek zit boordevol schitterende kaarten en illustraties. Het is de meest uitvoerig en nauwkeurig bijgewerkte Bijbelatlas die verkrijgbaar zal zijn.

Het boek biedt vele topografische kaarten, informatie over geologie, klimaat, vegetatie en belangrijke natuurkundige kenmerken van de landen uit de bijbel. Je vindt gedetailleerde tijdbalken van de hele Bijbel, een uitebreide index van historische plaatsnamen met de tegenwoordige namen. De nieuwste archeologische vondsten en satellietfoto's.

Het boek is prachtig uitgevoerd. Het is gebonden, volledig in kleur, heeft leeslinten en wordt geleverd in een stevige cassette. De meer dan 100 topografische kaarten en de 650 illustraties en foto's maken van dit boek een schitterend naslagwerk.

»Biblica, atlas van de Bijbel« werd geschreven door een internationaal team van joodse, katholieke en protestantse geleerden, elk met een eigen specialisme om de Bijbelse wereld tot leven te brengen. Daarnaast waren topografische kaartentekenaars en kunsthistorici bij de totstandkoming van het boek betrokken.
Biblica
atlas
gebonden
isbn 9047501837
9789047501831
Unieboek
prijsindicatie € 99,95
bestel boek
Wereld Atlas     christendom     Israel
Erwin Nas - kunst, cultuur & reizen - amerigo, 2016